Schimbarea preferintelor pentru Voice Messages & Call History - Mesaje Vocale pe Yahoo! Messenger

Schimbarea preferintelor pentu Voice Messages & Call History

Initial Messenger memoreaza si iti afiseaza in fereastra Voice Messages & Call History lista convorbirilor telefonice si mesajele vocale. Atat timp cat tu esti pe Messenger poti deschide aceasta fereastra si vedea continutul ei, dar atunci cand iesi de pe Messenger aceasta lista se pierde, ramanand doar mesajele vocale.
In cazul in care schimbi preferintele pentru aceasta fereastra, Messenger poate salva si pastra lista cu convorbirile telefonice, astfel aceasta lista sa o ai si dupa ce tu ai iesit si apoi ai venit din nou pe Messenger.

Iata cum faci

  1. In fereastra Messenger, clic meniul Messenger, clic Preferences sau in fereastra IM clic meniul Conversation, clic Preferences.

    Se deschide fereastra Messenger Preferences.

  2. In aceasta fereastra selecteaza optiunea Archive.

  3. In partea dreapta a ferestrei, selecteaza optiunea care vrei, apoi clic OK.

    Schimbarea  preferintelor pentu Voice Messages / Call History

    1. Yes, save my call history, = arhiveaza sau memoreaza lista cu toate convorbirile tale telefonice, pana cand tu le stergi pe fiecare in parte.

    2. Yes, save my call history, but clear it each time I sign out = arhiveaza sau salveaza lista convorbirilor telefonice, dar cand tu iesi de pe Messenger aceasta lista se sterge automat (din oficiu Messenger este cu optiunea aceasta).

    3. No, do not save my call history = nu salveaza niciodata lista cu convorbirile avute (deci chiar daca ramai pe Messenger nu poti vedea lista cu convorbirile avute).
  4. Tu poti face clic pe butonul View Call History sa vezi lista cu convorbirile telefonice sau poti face clic pe butonul Clear Call History pentru a sterge lista convorbirilor telefonice.

  5. Clic butonul OK.