Stergerea unei categorii - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Stergerea unei categorii

Tu poti sterge o categorie pe care ai creat-o (categoria utilizatorului). Stergand o categorie nu inseamna si stergerea persoanelor incluse in acea categorie. Persoanele incluse in categoria stearsa vor ramane in categoria All Contacts si in alte categorii la care au fost incluse.

Nota: Categoriile sistemului (cele permanente, care existau deja) nu pot fi sterse.

Cum se face:

  1. Deschide categoria pe care vrei sa o stergi. (Daca ai uitat, vezi aici cum.)

  2. In partea dreapta, faci clic pe icon-ul Trash can (=cutia de gunoi).

    Se deschide o fereastra de confirmare.

  3. Clic butonul Delete (=sterge) sa confirmi stergerea categoriei (va fi stearsa categoria, dar persoanele incluse in aceasta, nu sunt sterse, ramanand in continuare la Contacts).

    Categoria este stearsa. Persoanele care erau incluse in aceasta categorie pot fi gasite in categoria All Contacts sau categoriile la care au fost incluse.

Nota: Daca vrei sa stergi atat o categorie, cat si persoanele pe care le contine aceasta, mai intai deschizi categoria si stergi toate persoanele incluse aici si apoi urmezi pasii aratati mai sus pentru a sterge categoria (care acum este deja goala).