Stergerea uneia sau mai multor persoane de la Contacts - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Stergerea uneia sau mai multor persoane de la Contacts

Tu poti sterge una sau mai multe persoane de la Yahoo! Contacts.

Cum se face:

  1. In pagina Contacts in partea stanga, bifeaza in patratica din fata fiecarei persoane pe care vrei sa o stergi, apoi clic legatura Delete (=sterge).

  2. In fereastra de confirmare a stergerii, clic butonul Delete.

    Persoanele vor fi mutate la Deleted Contacts. In cazul in care aceste persoane faceau parte si din alte categorii, acestea vor fi scoase si de acolo. De asemeni daca erau membri in lista ta de la Yahoo! Messenger, vor fi scoase si de aici.

*** Ai facut o greseala si ai sters pe cineva sau te-ai razgandit? Verifica Deleted Contacts sa vezi daca poti sa re-adaugi informatiile persoanei inapoi la Contacts .