Re-adaugarea la Contacts a persoanelor sterse anterior - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Re-adaugarea la Contacts a persoanelor sterse anterior

Cand o persoana de la Contacts este stearse, este mutata la Deleted Contacts. Aceasta iti da posibilitatea, ca in cazul in care te razgandesti, poti re-adauga informatiile persoanei sterse inapoi la Contacts. De retinut ca persoanele sterse raman in Deleted Contacts pentru o perioada de maxim o luna de zile si pot fi sterse definitiv in orice moment.<

Cum se face:

  1. Clic butonul View aflat deasupra listei de persoane, apoi clic pe Deleted Contacts.

    Este afisata lista cu persoanele sterse.

    Tip: Informatiile unei persoane sterse nu se pot vedea. Dar nu e nici o problema, informatiile exista si vor fi vizibile daca re-adaugi persoana inapoi la Contacts.

  2. Bifeaza in patratica din fata fiecarei persoane pe care vrei sa o re-adaugi la Contacts, apoi clic Restore.

  3. Confirmi ca vrei sa re-adaugi aceste persoane inapoi la Yahoo! Contacts.

    Persoanele vor avea toate informatiile adaugate din nou la Contacts, dar daca inainte de a fi sterse faceau parte din anumite categorii sau erau trecute in lista ta la Yahoo! Messenger, acum va trebui sa le adaugi inapoi manual.