Stergerea definitiva a persoanelor de la Contacts - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Stergerea definitiva a persoanelor de la Contacts

Esti nerabdator sa stergi definitiv anumite persoane din Yahoo! Contacts sau de la Deleted Contacts? Persoanele de la Deleted Contacts automat vor fi sterse definitiv in maxim o luna de zile, dar tu le poti sterge definitiv oricand doresti.

Cum se face:

  1. Clic butonul View aflat deasupra listei de persoane, apoi clic pe Deleted Contacts.

    Este afisata lista cu persoanele sterse.

  2. Bifeaza in patratica din fata fiecarei persoane pe care vrei sa o stergi definitiv, apoi clic Delete Permanently.

    Persoanele si toate informatiile despre acestea vor fi sterse definitiv din Yahoo! Contacts fara a mai putea fi recuperate

*** Daca te decizi sa adaugi o persoana inapoi laYahoo! Contacts dupa ce a fost stearsa definitiv, trebuie sa faci o noua adaugare, ca si cum aceasta persoana nu a mai fost inainte adaugata la Contacts (vezi aici cum).