Organizarea Favorites - Navigare Internet - Nivel mediu

Organizarea Favorites

Pe masura ce navigi pe internet, cu siguranta vei gasi multe web site-uri care iti plac. Salvand aceste adrese la lista favoritelor iti va usura foarte mult accesul la aceste pagini. Fara indoiala tu vei vizita anumite web site-uri mai des decat le vizitezi pe altele. Deci e bine sa pozitionezi cele mai vizitate pagini in fruntea listei favoritelor, nu-i asa?

Optiunea Add to Favorites cu Create In si butonul New Folder

Organizarea Favorites

Facand clic pe meniul Favorites, in meniul ce apare avem optiunea Add Favorites (adauga la favorite). Facand clic aici se va deschide o fereastra da dialog (vezi imaginea de mai sus).
Aici ai casuta Create in, unde faci clic pentru a alege un dosar unde sa salvezi pagina web (te uiti in lista deschisa cu numele dosarelor si faci clic pe cel dorit) sau poti crea un nou dosar in care sa salvezi (clic butonul New Folder - dosar nou, va apare o fereastra unde tiparesti numele noului dosar si unde il vei crea, clic Create, clic Create din nou.

Organizarea Favorites 1

Retine, cand tu adaugi o pagina la favorite, in casuta de nume (Name) va apare din oficiu numele paginii web, dar tu poti tipari aici un alt nume daca vrei.
Pe masura ce folosesti internetul vei gasi din ce in ce mai multe web site-uri pe care le vei pune la favorite, astfel incat in meniul Favorites lista va deveni lunga si greu de manevrat. Deci se impune sa organizezi aceasta lista cu pagini favorite, de exemplu sa zicem ca pui toate paginile cu informatii despre computere intr-un folder numit Informatii Computere. Astfel clasificate si catalogate va fi mult mai usor sa gasesti pagina favorita.

Organizarea Favorites 2


In meniul Favorites exista optiunea Organize Favorites (organizeaza favoritele). Faci clic pe optiunea aceasta si se va deschide fereastra Organize Favorites. Aici, se gasesc butoanele New Folder (creaza dosar nou), Rename (schimbare nume), Move (mutare in alt dosar), Delete (sterge).Clic sa salectezi adresa dorita si apoi folosind butoanele amintite poti organiza aceasta lista oricum si oricand doresti.