Retrimiterea unui mesaj instant pe mobil - Ghid utilizare - Yahoo! Messenger 10

Retrimiterea unui mesaj instant pe mobil

Esti departe de computer? Ai mesaje instant care nu le poti primi pentru ca nu poti sta langa computer conectat cu prietenii? Daca ai un mobil (telefon sau alt dispozitiv), nu trebuie sa mai pierzi acele mesaje, pentru ca le poti trimite (forword) pe mobil.

Cum se face

Inainte de a putea trimite mesajele instant la mobil, trebuie mai intai sa inregistrezi telefonul. In timp ce esti pe Messenger, clic butonul telefon mobil si urmeaza instructiunile date pentru inregistrare.
  1. Pentru a trimite intotdeauna mesajele instant la mobil atunci cand nu esti pe Messenger, clic butonul telefon mobil (Retrimiterea unui mesaj instant pe mobil 2) in fereastra Messenger, apoi selecteaza Always Sign In to (your number).

    Retrimiterea unui mesaj instant pe mobil

    Cand nu esti pe Messenger, mesajele instant pe care le vei primi sunt intotdeauna trimise la mobilul tau.

  2. Daca vrei ca mesajele instant sa fie trimise la mobil doar la alegerea ta, te asiguri ca optiunea Always Sign In to (your number) sa nu fie bifata, iar cand vrei sa iesi de pe Messenger si sa primesti mesajele pe mobil, selecteaza optiunea Sign in to (your number) din meniul Messenger.

    Alegand aceasta optiune, tu vei iesi de pe Messenger iar mesajele instant primite vor fi trimise pe mobilul tau. Daca selectezi optiunea Sign Out sau Close & Sign Out din meniul Messenger, mesajele instant nu vor fi trimise pe mobil.

*****

Pentru a schimba telefonul mobil inregistrat, in timp ce esti pe Messenger, clic butonul telefon mobil, apoi selecteaza optiunea Edit Mobile Device. Se va deschide pagina Yahoo! Mobile Web unde poti face schimbarea dorita.