Conversarea cu prietenii pe Messenger - Ghid utilizare - Yahoo! Messenger 10

Conversarea cu prietenii pe Messenger

Cu Yahoo! Messenger, Tu poti conversa rapid cu prietenii prin mai multe metode.
Folosind Contact Action Bar este una din metode. Cand incepi sa tiparesti, Messenger afiseaza nume din Yahoo! Contacts astfel incat sa alegi rapid persoana cu care vrei sa comunici.

Conversarea cu prietenii pe Messenger

Cum se face

 1. In Contact Action Bar, incepi sa tiparesti un nume, nickname, porecla, nr. de telefon. adresa email sau orice informatie avuta in Yahoo! Contacts.

  Imediat, Messenger afiseaza o lista cu nume din cartea de adrese care au acea informatie.

  Conversarea cu prietenii pe Messenger 2

 2. Continui sa tiparesti si lista afisata se va micsora, iar cand vezi numele persoanei dorite, selecteaza metoda dorita pentru a comunica cu aceasta (dublu-click pe nume pentru a trimite un mesaj instant).

  Conversarea cu prietenii pe Messenger 3

  Messenger deschide fereastra corespunzatoare metodei de comunicare aleasa (de exemplu, fereastra de conversatie, daca ai ales sa trimiti un mesaj instant).

  Tip: Daca nu vezi metoda de comunicare pe care o doresti, clic pe imaginea afisata in stanga numelui respectiv, pentru a deschide contact card, apoi selectezi optiunea dorita de aici.

  Conversarea cu prietenii pe Messenger 4

*****

Comunicarea cu prietenii care nu sunt in cartea de adrese (Address Book)

Poti folosi Contact Action Bar sa comunici cu oricine, chiar daca acea persoana nu este trecuta la Yahoo! Contacts. Tipareste toata informatia si apoi alegi metoda de comunicare din butonul din dreapta.

Conversarea cu prietenii pe Messenger 5