Folosirea Audibles - Personalizarea mesajelor - Yahoo! Messenger 10

Folosirea Audibles

Daca vrei mai mult decat un emoticon, poti trimite un audible. Acesta este un caracter animat care spune ceva si tu poti trimite unul in loc sa mai tiparesti un mesaj. Yahoo! Messenger ofera o larga varieteate de audibles, de la simple hello-uri, la flirturi sau insulte.

Tip: Audibles nu sunt vizibile cand conversezi cu cei de pe Windows Live™ Messenger sau cu vizitatorii Pingbox.

Cum se face

 1. In fereastra de conversatie, clic butonul Audible.

  Folosirea Audibles

  Un set de audibles se deschide deasupra butonului Audible.

  Folosirea Audibles 2

 2. Pentru a vedea un alt set de audibles clic butonul More Audibles, apoi selecteaza o categorie din meniul See all Audibles.

  Folosirea Audibles 3

  Se va deschide un nou set de audibles.

 3. Pune cursorul deasupra la audible, apoi clic pe butonul SEND.

  Folosirea Audibles 4

  Amandoi, tu si persoana cu care conversezi, veti auzi si vedea acel audible in area de cconversatie a ferestrei, dar depinde de setarea facuta de fiecare.

  Tip: Fara a trimite un audible, tu poti citi si auzi ce spune. Pentru a citi ce spune, pui cursorul deasupra la audible si textul va fi afisat deasupra. Pentru a auzi un audible, clic pe imaginea sa (dar fii atent sa nu faci clic pe butonul Send).
  Folosirea Audibles 5

*****

Audibles functioneaza din oficiu, dar daca vrei sa stopezi aceasta functie faci astfel: in fereastra Preferences, meniul Messenger, la categoria Messages alege sa nu fie bifata optiunea Enable Audibles, apoi clic butonul OK.