Punerea telefonului 'pe asteptare' - Ghid utilizare Yahoo! Messenger

Punerea telefonului 'pe asteptare'

In timpul unei convorbiri telefonice PC la PC, tu sau persoana cu care vorbesti la telefon, poate pune telefonul “pe asteptare”. In acest timp legatura telefonica este pastrata, dar tu si persoana contact nu va puteti auzi la telefon. Punand un telefon “pe asteptare”, iti poti permite sa raspunzi la alt telefon in acel moment sau sa telefonezi altcuiva. Tu poti lasa un telefon “pe asteptare” un timp nelimitat sau pana cand cealalta persoana intrerupe legatura.

Nota: Messenger pune automat telefonul “pe asteptare” daca tu accepti un alt telefon. Tu poti avea un numar nelimitat de telefoane “pe asteptare”in acelasi timp.

Iata cum faci

 1. In fereastra IM, clic butonul Hold.

  Punerea telefonului pe asteptare

  Un mesaj te anunta ca telefonul este “pe asteptare” (On hold), iar butonul Hold a devenit Resume (continua).

 2. Cand esti gata sa continui aceasta convorbire, clic butonul Resume.

  Punerea telefonului pe asteptare 2

Daca persoana cu care vorbesti te-a pus “pe asteptare”, fereastra IM se schimba si iti arata statutul “pe asteptare” (on hold).

Punerea telefonului pe asteptare 3

Dupa ce, cineva te-a pus “pe asteptare”, tu ai una din optiunile urmatoare:

 1. Astepti cealalta persoana sa reia convorbirea.

 2. Poti intrerupe convorbirea facand clic pe butonul End Call.

 3. Tu poti pune cealalta persoana “pe asteptare”. Butonul tau Hold se schimba in Resume si mesajul “reciprocal hold” (telefonul este pus ”pe asteptare” de ambele persoane) va aparea in fereastra de conversatie.

  Punerea telefonului pe asteptare 4

  Pentru a continua convorbirea in acest caz, tu trebuie sa faci clic pe butonul Resume si apoi si cealalta persoana sa faca acelasi lucru (clic pe Resume).