Organizarea mesajelor vocale - Mesaje Vocale pe Yahoo! Messenger

Organizarea mesajelor vocale

Casuta de mesaje vocale a Messenger-ului poate pastra maxim 20 de mesaje vocale. Tu poti asculta aceste mesaje oricand te afli pe Messenger sau le poti sterge daca nu vrei sa le mai pastrezi.

Iata cum faci

 1. Pentru a asculta mesajele vocale, noi sau vechi, clic pe icon-ul penru mesaje vocale, aflat langa bara de cautare contacte.

  Organizarea mesajelor vocale

  Nota: Deasemeni poti si astfel:

  • In fereastra IM, clic meniul Actions, clic Contact Options, clic Voice Messages & Call History.
  • In fereastra Messenger, clic meniul Contacts, clic Voice Messages & Call History.

  Fereastra Voice Messages & Call History se deschide cu optiunea Voice Messages selectata in partea stanga si lista mesajelor vocale in partea dreapta.

  Organizarea mesajelor vocale 2

  Daca casuta cu mesaje vocale contine mai mult de 17 mesaje, in partea de jos a ferestrei va apare o atentionare ca, casuta de mesaje vocale este aproape plina (Your voicemail box has space for only 3 more messages. = mai e loc doar pentru 3 mesaje vocale).

  Organizarea mesajelor vocale 3

  Daca ai deja 20 de mesaje, mesajul va fi, casuta de mesaje este plina (Your voicemail box is full.)

  Organizarea mesajelor vocale 4

 2. Cand vrei sa stergi un mesaj, selecteaza mesajul apoi clic butonul Delete (sterge)

  Organizarea mesajelor vocale 5

  Nota: Pentru a selecta mai multe mesaje si a le sterge simultan, tii apasata tasta Shift si faci clic (pentru a selecta mesajele care sunt in ordine) sau tii apasata tasta Ctrl si faci clic (pentru a selecta mesajele care nu sunt in ordine) sau Ctrl-A (pentru a selecta intreaga lista), dupa care faci clic pe butonul Delete.

  Cand iti apare fereastra de confirmare (“Are you sure you want to delete the selected item?” = Esti sigur ca vrei sa stergi selectia?) faci clic pe butonul OK (daca te rezgandesti si nu vrei sa mai stergi, faci clic pe Cancel).

  Organizarea mesajelor vocale 6