Ce inseamna chatting? - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Ce inseamna chatting?

Email este bun ca este mai rapid decat posta normala si , de obicei, primesti un raspuns. Dar, ti s-a intamplat sa scrii un email si sa-ti doresti sa ai o comunicare instantanee cu prietenii, dar fara a folosi telefonul? Acum poti face asta cu Yahoo! Mail folosind functia chat.
Chat (se citeste "cet") iti permite sa schimbi mesaje in "timp real", adica "chiar acum", folosind Yahoo! Mail Classic si fara a fi nevoie sa instalezi o aplicatie de tip messenger. (Bineinteles, este gratis!)

Persoana cu care vrei sa comunici folosind functia chat, trebuie sa aiba un ID Yahoo! sau un ID Windows Live™ Messenger si trebuie sa fie logat in contul Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger sau o alta aplicatie compatibila de instant messaging.

Deci sa recapitulam intai si apoi sa incepi chatting!

  • Chat iti permite sa comunici cu persoanele de la Contacts in timp real, adica primesti raspuns instantaneu, pe loc.
  • Folosesti chat pe Yahoo! Mail fara a fi nevoie sa instalezi o aplicatie suplimentara.
  • Poti folosi chat sa comunici cu toate persoanele de le Contacts care au cont pe Yahoo! sau Windows Live. Este nevoie doar ca acele persoane sa fie logate in contul lor Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger sau o alta aplicatie compatibila de instant messaging.

Nota: Nu toate sistemele de operere si nu toate browser-ele suporta functia chat.

*****

Poti sa contactezi un prieten si trimitandu-i un sms pe telefonul mobil folosind Yahoo! Mail. Pentru a afla amanunte, citeste Trimiterea de sms-uri pe mobil.

Tip: Daca deja folosesti Yahoo! Messenger, poate vrei sa stii mai multe despre diferenta dintre Messenger si chat. Afli toate detaliile citind tutorialul Daca folosesti Yahoo! Messenger.