Tiparirea cartii de adrese - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Tiparirea cartii de adrese

In cazul in care doresti, tu poti tipari cartea de adrese pe hartie si pune la pastrare. Poate fi inclusa si adresa locuintei sau a societatii, in cazul in care exista la datele inregistrate la o persoana de la Contacts

Cum se face:

 1. Clic butonul Tools si selecteaza optiunea Print.

  Pagina Printing Preferences (=preferinte pentru tiparire) apare afisata.

 2. Alegi daca vrei sa tiparesti pe hartie intreaga carte de adrese (bifezi Your entire Address Book) sau doar o categorie (bifezi Category, si trebuie selectata o categorie din lista de categorii deschisa).

 3. Bifeaza o optiune pentru layout.

  • Versiunea Hardcopy -- tiparita pe hartie din fereastra browser.

   • Detailed view - include toate detaliile pentru fiecare persoana din cartea de adrese sau de la categoria selectata. Este indicat sa alegi aceasta optiune.
   • Basic view - include numele intreg, nickname (=porecla), ID-ul Yahoo!, numele societatii (company), adresa de email, and numarul de telefon principal.O buna alegere daca vrei sa tiparesti pe hartie doar datele principale.

  • Versiunea Address labels -- vazuta si tiparita din Adobe Reader. Aici sunt incluse doar persoanele care au trecuta adresa unei locuinte sau a unei societati.
   • Avery 5162 - adresele vor fi pe 2 coloane
   • Avery 5160 - adresele vor fi pe 3 coloane

 4. Clic butonul Display for Printing.

  Versiunea Hardcopy va fi afisata in fereastra bowser, iar versiunea address labels va fi afisata in Adobe Reader.

 5. Tipareste pe hartie cartea de adrese folosind optiunea print din fereastra browser sau din Reader

Nota: Daca nu ai instalat Adobe Reader pe computer, il poti descarca si instala facand clic pe butonul Get Adobe Reader din dreapta butonului Print.