Trimiterea unui SMS pe mobil - introducere - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Trimiterea unui SMS pe mobil - introducere

Email-ul si chatting sunt cai bune de comunicare cu prietenii in fata computerului. Acum functia Yahoo! Mail mobile text messaging te ajuta sa comunici cu prietenii sau cu familia si prin SMS, fara a fi nevoie pentru aceasta de o alta aplicatie.

Stii cum e situatia. Tu esti la birou si copilul tau e in alta parte cu telefonul mobil la el. Vrei sa iei legatura cu el, dar nu vrei sa telefonezi sa auda colegii de birou ce si cum... Tu poti in schimb sta lejer in fata computerului, si folosind Yahoo! Mail, sa-i trimiti un SMS pe telefonul mobil, apoi sa primesti imediat raspuns.

Deci, sa facem un scurt rezumat si apoi poti incepe!

  • Mobile text messaging iti permite sa comunici cu prietenii in timp real, astfel incat poti primi raspunsul imediat.
  • Folosesti mobile text messaging pentru a comunica cu orice persoana adaugata la Contacts in contul tau de Yahoo! Mail. Aceste persoane trebuie sa aiba un telefon mobil sau un alt dispozitiv capabil sa primeasca SMS-uri.
  • Yahoo! Mail mobile text messaging se foloseste fara a fi nevoie de a descarca si instala vreo alta aplicatie.

Note: Societetile de telefonie mobila e posibil sa perceapa, de la persoana cu telefonul mobil, plata pentru primirea sau trimiterea SMS-ului. Dar utilizatorul Yahoo! Mail care trimite si primeste SMS-ul nu trebuie sa plateasca ceva - deci pentru tine este gratis!

Mobile text messaging nu este disponibil in toate tarile.

*****

Tot ce trebuie sa faci sa incepi mobile text messaging (=sa trimiti SMS pe mobil) este sa intri pe chat astfel incat status-ul tau sa nu fie offline.