Rafinarea rezultatului cautarii - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Rafinarea rezultatului cautarii

Poti folosi legaturile din sectiunea Refine Results din partea stanga, pentru a face o triere a mesajelor email afisate la rezultatele cautarii in partea dreapta.

Legaturile de rafinare sunt specifice fiecarei functii folosite la cautare:

 • In Message View, legaturile reprezinta toate mesajele rezultate in urma cautarii.
 • In Photo View, legaturile reprezinta imaginile atasate la mesajele rezultate in urma cautarii.
 • In Attachment View, legaturile reprezinta documentele atasate (incluzand imaginile) la mesajele rezultate in urma cautarii.

Cum se face:

 1. Faci o cautare normala. (Daca ai uitat vezi aici cum.)

 2. Daca vrei sa fie afisate doare rezultatele cu mesaje care au documente atasate, selectezi optiunea Photo View sau Attachment View.

 3. Pentru rafinarea cautarii, faci clic pe o legatura din sectiunea Refine Results aflata in partea stanga.

  In exemplul de mai jos, rafinarea cautarii se face pentru a fi afisate doar mesajele apartinand unui anumit dosar, facand clic pe numele dosarului respectiv.

  Pagina Search Results (=rezultatele cautarii) se actualizeaza aratand doar mesajele din dosarul selectat, iar legaturile de la Refine Results se schimba reflectand rezultatele afisate in dreapta.

 4. Poti continua rafinarea cautarii, facand clic pe legaturile (proprietati ale mesajelor) existente in modulul Refine Results.

 5. Pentru a anula rafinarea cautarii, faci clic pe legatura Undo si vor fi afisate rezultatele anterioare, apoi poti face clic pe o alta legatura de rafinare de la Refine Results.

*****

Daca inca nu poti gasi mesajul cautat, incearca sa faci o cautare avansata.