Adaugarea unei semnaturi la email - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Adaugarea unei semnaturi la email

Multor persoane le place sa adauge, la sfarsitul unui email pe care-l trimit, o semnatura personala (signature). Tu poti crea o semnatura si Yahoo! Mail o va adauga automat la mesajele email pe care le vei trimite. Semnatura trebuie realizata inainte de a incepe sa scrii mesajul email.

Cum se face

 1. Deschide pagina de optiuni. (Daca ai uitat, vezi aici cum.)

 2. In partea stanga a paginii, faci clic pe legatura Signature (=semnatura).

  Optiunea Signature se deschide in partea dreapta.

 3. Bifeaza optiunea Show a signature on all outgoing messages (=adauga semnatura la toate mesajele email trimise).

 4. Daca vrei sa faci o semnatura mai deosebita, dar bara de unelte pentru text nu este afisata, faci clic pe optiunea Rich Text aflata in partea dreapta deasupra casutei de introducere a textului.

  Bara de unelte pentru text va fi afisata si o poti folosi la scrierea textului care va reprezenta semnatura ta.

  Nota: Cum va fi afisata semnatura la persoanele care primesc mesajul tau de email, depinde de ce serviciu de email foloseste fiecare, de ce browser sau aplicatie de citire a mesajelor folosesc. Daca banuiesti ca majoritatea folosesc servicii de email care nu suporta graficele sau ei nu vor sa primeasca mesaje incarcate cu tot felul de chestii, atunci la crearea semnaturii foloseste doar text simplu (plain text) care intotdeauna va fi vizibil.

 5. Tipareste textul dorit sa reprezinte semnatura ta.

  Acesta poate fi numele tau, numele unei societati, un numar de telefon, o adresa, un citat favorit sau orice vrei tu. Nu uita ca acest text va fi adaugat automat la sfarsitul mesajelor email pe care le vei trimite, deci sa nu fie ceva secret sau care nu vrei sa fie cunoscut de toate persoanele la care tu vei trimite email.

  Exemplul de mai jos a fost scris cu optiunea rich text activata.

 6. Clic butonul Save Changes.

  Data viitoare cand vei scrie un email, vei vedea semnatura afisata. Tu poti scrie mesajul tau oriunde, deasupra ori sub semnatura si chiar in ineriorul acesteia.

  Deoarece semnatura aparea in locul unde scrii mesajul, tu o poti modifica daca vrei, dar schimbarea va fi doar pentru acest mesaj, neafectand semnatura originala.

Stergerea semnaturii din anumite mesaje

OK, adevarul este ca, tu nu trebuie sa incluzi semnatura in toate mesajele email pe care le trimiti. Este alegerea ta:

 • Daca nu vrei sa incluzi semnatura intr-un anumit mesaj pe care-l trimiti, stergi pur di simplu semnatura din continutul mesajului inainte de a-l trimite. .

 • Pentra anularea includerii semnaturii pentru toate mesajele pe care le trimiti, te intorci la pagina cu optiunea Signature si selectezi Do not use a signature (=nu folosi semnatura). Semnatura nu este stearsa, inca ramane stocata, dar Yahoo! Mail nu o va mai adauga la mesajele email pe care le vei trimite.