Salvarea mesajelor in dosarul Drafts - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Intoducere

  • Dosarul Drafts (=schite), este pentru salvarea mesajelor neterminate, la care urmeaza sa faci modificari sau adaugiri inainte de a le trimite persoanei dorite.
  • Dosarul Sent (=trimise), este pentru salvarea copiilor mesajelor deja trimise. Daca doresti poti deschide copia unui mesaj schimbi sau nu cateva cuvinte si trimiti acest mesaj si altei persoane. O copie a acestuia va fi salvata din nou in dosarul Sent.

Salvarea mesajelor in dosarul Drafts

Daca din anumite motive vrei sa te opresti in timp ce scrii un mesaj sau vrei sa salvezi o versiune in timp ce schimbi continutul mesajului ce-l vei trimite, tu ai posibilitatea de a salva in dosarul Drafts. Mai tarziu, oricand doresti, deschizi dosarul Drafts, deschizi mesajul de aici si continui sa scrii la el si apoi sa-l trimiti unei persoane sau sa-l salvezi din nou in dosarul Drafts.

Yahoo! Mail periodic salveaza in mod automat mesajul pe care-l scrii, dar pentru a fi sigur ca esta salvata ultima varianta, e bine sa salvezi mesajul singur.

Cum se face:

  1. Incepe sa scrii mesajul. 

    Dupa un timp Yahoo! Mail salveaza in mod automat mesajul in dosarul Drafts si va afisa un anunt care sa te informeze de aceasta.

  2. Cand esti gata sa salvezi mesajul in Drafts, clic butonul Save as a Draft pentru a fi sigur ca ai salvat intregul continut al mesajului.

    Yahoo! Mail salveaza mesajul email in dosarul Drafts si afiseaza continutul acestuia.

    Nota: Mesajul ramane in dosarul Drafts pana cand tu il vei trimite cuiva sau pana cand il vei sterge.