Lucrul cu dosare - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Lucrul cu dosare

Cu Yahoo! Mail poti organiza mesajele primite sau trimise in diferite dosare. Din oficiu exista dosarele principale pe care nu le poti sterge sau schimba numele

  • Inbox –  Din oficiu toate mesajele primite (mai putin cele suspectate a fi spam or junk) iti vor apare in acest dosar. Tu poti citi un email de aici apoi il poti lasa aici, il poti sterge sau il poti muta in alt dosar.
  • Drafts – Acest dosar contine mesajele pe care le-ai scris dar nu le-ai trimis inca. Mesajele vor sta aici pana cand le vei trimite sau le vei sterge.
  • Sent – Acest dosar contine mesajele email trimise. Poti sa revezi ce ai trimis sau acelasi mesaj sa il trimiti si la alte persoane daca este nevoie. Daca doresti mesajele de aici pot fi sterse sau mutate in alte dosare.
  • Trash – Cand stergi un mesaj din oricare dosar, acesta va fi mutat in dosarul Trash (=cosul de gunoi al casutei postale). Din acest dosar mesajele pot fi sterse de catre Yahoo! Mail fara vre-un avertisment, si de asemeni pot fi sterse de catre tine. Odata sterse de aici mesajele sunt definitiv pierdute.
  • Spam – Cand primesti mesaje pe care Yahoo! Mail le identifica fiind Junk email, acestea vor fi puse in dosarul Spam. Cu precautie, aceste mesaje pot fi citite, mutate in alte dosare say sterse.

Tu poti crea dosare noi cu numele dorit si organiza mesajele email in aceste dosare astfel incat sa-ti vina mai usor.

Toate dosarele permanente (care aratate mai sus) si cele create de tine se afla in partea stanga a ferestrei, cu exceptia paginii in care scrii mesajul email. Pentru a deschide un dosar si vedea continutul, faci clic pe numele sau.