Mutarea mesajelor - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Mutarea mesajelor

Tu poti muta un mesaj dintr-un dosar in altul dupa placul tau.

Pentru mutarea mesajelor din dosarele permanente sunt urmatoarele restrictii:

  • Drafts – Tu nu poti muta mesaje in sau din acest dosar. Mesajul pe care il scrii, pentru a fi salvat in acest dosar, faci clic pe butonul Save as a Draft. Pentru a scoate un mesaj din aici ori il trimiti cuiva, ori il stergi.
  • Sent – Se pot muta mesajele din acest dosar, dar nu se pot muta in acesta. Daca mesajele au fost mutate din dosarul Sent, acestea nu pot fi mutate inapoi in acest dosar (doar daca mesajul il trimiti cuiva din nou).
  • Trash – Pentru a muta un mesaj in acest dosar, sterge mesajul respectiv de oriunde ar fi situat. Daca ai sters un mesaj din greseala, poti deschide dosarul Trash si muta mesajul respectiv inapoi in dosarul initial sau in altul. Pentru a sterge definitiv mesajele din Trash faci clic pe legataura Empty din dreapta numelui dosarului.
  • Spam – Singura posibilitate sa muti un mesaj in dosarul Spam este sa-l declari ca fiind spam. Se poate muta un mesaj din acest folder in dosarul Inbox sau in dosarele create de tine.

Cum se face:

  1. Deschide dosarul care contine mesajul pe care vrei sa-l muti.
  2. Bifeaza (selecteaza) mesajul sau mesajele dorite (clic in patratelul din fata mesajului sa apara semnul bifat)

  3. Clic butonul Move pentru a se deschide lista cu dosarele tale. Faci clic pe numele dosarului dorit din lista (optiunea [New Folder] este pentru a crea un nou dosar in care sa muti mesajul selectat (vei introduce numele pentru dosar in fereastra ce se deschide)).

    Acum mesajul tau este mutat in dosarul ales.