Trimiterea unui email - Ghid utilizare - Yahoo! Mail

Trimiterea unui email

Nu conteaza ordinea in care scrii un mesaj. Poti pune intai adresa, scrii continutul, adaugi fisiere, sau poti adauga fisiere, scrii continutul mesajului si apoi pui adresa destinatarului, sau oricare alta ordine - nu conteaza. Doar sa nu uiti sa pui adresa destinatarului in casuta To (=catre) inainte de a face clic pe butonul Send (=trimite).

Nota: Daca nu vrei sa trimiti mesajul acum, ci mai tarziu, il poti salva in dosarul Drafts facand clic pe botonul Save as a Draft. Mai tarziu poti deschide acest mesaj, face eventuale modificari sau adaugiri si il poti trimite persoanei dorite.

Apropo, dupa ce incepi sa scrii un mesaj, Yahoo! Mail il salveaza periodic in dosarul Drafts. Totusi pentru a fi sigur ca salvezi intregul mesaj (adica si ceea ce ai scris dupa ce mesajul a fost salvat in mod automat), este indicat sa faci clic pe butonul Save as a Draft.

Cum se face:

  1. Dupa ce ai terminat de scris mesajul, faci clic pe butonul Send.

    Yahoo! Mail trimite mesajul la adresa sau adresele trecute in casutele de adrese (To, Cc, Bcc) si iti va afisa pagina de confirmare.

Adaugarea la Contacts a adreselor la care a fost trimis mesajul

The Message Sent confirmation shows you which recipient addresses are already in your Yahoo! Contacts and gives you an opportunity to add the ones that aren’t

La confirmarea mesajului trimis (Message Sent), Yahoo! Mail iti arata care din persoanele la care a fost trimis mesajul este deja trecuta la Contacts si ai posibilitatea sa le adaugi si pe cele care nu sunt.

  1. Deselecteaza persoanele care nu vrei sa fie adaugate la Contacts, apoi clic butonul Add to contacts.

  2. Urmeaza instructiunile de adaugare a informatiilor despre persoana respectiva la Contacts.